Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Моринська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 26490792) був реорганізований і увійшов до складу Звенигородської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Відбулося громадське обговорення ініціативи сільського голови щодо добровільного об’єднання територіальних громад

          14 березня у залі засідань будинку культури, під головуванням сільського голови Штанька Євгенія Володимировича,  відбулося громадське обговорення  ініціативи сільського голови щодо добровільного об’єднання територіальних громад у Моринську об’єднану територіальну громаду з адміністративним центром у селі Моринці. В обговоренні взяли участь жителі села, депутатський корпус та члени виконавчого комітету Моринської сільської ради. На засідання завітали  експерт з фінансів Гулько Станіслав Миколайович, начальник відділу центру реформування місцевого самоврядування Гончар Сергій Миколайович та сільський голова села Шевченкове  Смалько  Сергій Анатолійович.
      На порядок денний зібрання було винесено питання «Про обговорення  ініціативи добровільного об’єднання територіальних громад у Моринську об’єднану територіальну громаду з адміністративним центром у селі Моринці», під час розгляду якого сільський голова Штанько Є.В. запропонував розпочати процес утворення  об’єднаної територіальної  громади  з суміжними населеними пунктами: Гнилець,  Будище, Пединівка,  Шампанія,  Петрики,  Ільченкове,  Кудинівка, Моргунове, Сегединці, Трихуторівка. В ході обговорення жителі села запропонували звернутися з пропозицією щодо об’єднання  й до сусідньої   Почапинської сільської ради.   
           Про неперспективність  ініційованої громади намагалися переконати  присутні Гулько С.М., Гончар С.М. та Смалько С.А., пропонуючи приєднатися до Шевченківської ОТГ, але моринчани категорично відмовилися від пропозиції, доводячи до відома гостей зібрання, що «Моринці ніколи не приєднаються до Шевченково» та одноголосно підтримали ініціативу сільського голови Штанька Є.В. з внесеними  доповненнями.

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *