Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Моринська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 26490792) був реорганізований і увійшов до складу Звенигородської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Відбувся фестиваль Ше.Fest 2017

                                       

      12-13 серпня на території села Моринці, під  лозунгом  “Твоя країна! Твоя боротьба!” і цитатою  з “Кобзаря”, яка ілюструвала  цьогорічний фестиваль: “За вас правда, за вас слава, І воля святая!”, відбувся четвертий фестиваль Тараса Шевченка "Ше.Fest", приурочений  до 100-річчя українській революції, яку ще задовго передбачав поет. Ідея фестивалю – оновлення і популяризація постаті Шевченка. Організатори прагнули  зробити так, щоб Тарас Григорович був завжди модний і актуальний, так само, як і його творчість.

          З головної музичної сцени фестивалю  лунали виступи сучасних українських гуртів Kozak System, Мотор'ролла, Vivienne Mort, Веремій, КораЛЛі, Мрія Життя, Проти Течії, Сад. Також під час фестивалю працювали слідуючі  локації: просвітницька галявина, куди завітали одразу два мегапопулярні письменники — Василь ­Шкляр та Сашко Лірник, де відбувалися  гутірки, лекції, театральні перформанси, поетичний батли, акустичні виступи та багато іншого на тему Шевченка та його творчості; галявина художника, з сучасними митцями. Тут, окрім виставки картин знаних художників і початківців та найрізноманітніших майстер-класів, кожен зміг долучитися до написання двохметрового полотна "Катерина", яка під завершення фестивалю стала його окрасою; дитяча галявина, для наймолодших глядачів фестивалю з розважальною програмою; нічний кінозал,з сучасними українськими фільмами; нічна  акустична галявина, де свою творчість представили українські гурти – "Сонце В Кишені", "Теорія Простору", "MniShek" та вокаліст гурту "SWITLO" Богдан Буткевич, окрім музикантів виступали  молоді українські поети. Сцена була тихою, романтичною, затишною з ватрою в яру біля мориного ставка; наметове містечко, де проживали  гості села. 

     Організували  подію активісти Мегамаршу вишиванок, Всеукраїнської громадської організації «Сокіл» та Молодого народного руху за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Черкаська  обласна державна  адміністрація спільно з Моринською сільською радою.

                        

                          

                       

                        

                        

 

                        

                        

                        

                        

                        

                           

                        

                        

                       

 

                        

                          

                                                                   

                          

                          

                         

                          

                         

                          

                          

                          

                           

                          

         

                             

                                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *