Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Моринська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 26490792) був реорганізований і увійшов до складу Звенигородської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Святкування Нового року

Новий рік – пора чудес і казки

       Пам'ятаєте, як у дитинстві вже з перших днів грудня ми починали очікувати на найчарівніше новорічне свято та вірити, що в наступному році всі мрії здійсняться? З якою радістю шукали під ялинкою подарунки від Діда Мороза? Тоді для нас усе навколо перетворювалося на сяюче казкове дійство,а мить очікування свята, що приносило цю казку і віру в  дива ,здавалася цілою вічністю. Той новорічний казковий світ був з любов’ю створений нашими батьками, і тепер ми повинні дарувати таку ж казку нашим дітям. Адже очікування новорічного дива, пережите дитиною,залишається з нею приємними спогадами на все життя. Зберегти неповторну святкову атмосферу родинного затишку та любові допоможуть сімейні новорічні традиції і традиції нашого села, великої дружної громади, про яку дбає наш господар Штанько Євгеній Володимирович. То ж на передодні Нового року ,27 грудня, дітки середньої групи дитячого садка, під керівництвом вихователя Лінковської Галини Тодосіївни, з чудовими новорічними щедрівками та колядками  виступили в організаціях та установах  села. А  29 грудня, працівники Будинку культури та аматори ( Відоменко Л.В., Хоренко С.Д., Доробалова Л.В., Данильченко О.С.,Писанко О.С., Кулик А.В., Педан В.В.,Назарова Т.М., Ткаченко Г.П., ) щиро вітали Новорічно-різдвяною, розважально-вітальною програмою керівників та працівників:  сільської Ради, агрофірми «Урожай», тваринницької філії «Нова», агрофірми «Урожай», Моринської лікарні, жителів села. Учасники дійства співали колядки - щедрівки , водили Козу  разом з казковими персонажами : Дідом Морозом та Снігуронькою , Дідом – господарем кози, Циганками, Лікарем, Ведмедем ,   доклавши максимальних зусиль, щоб принести у кожен колектив відчуття справжнього Новорічного свята. Всі , хто мав змогу побачити цю програму були приємно вражені, отримали море позитивних емоцій, мали змогу сфотографуватися з персонажами дійства, пригощали їх солодощами та  запрошували артистів завітати і на наступний рік, адже новорічна казка – це солодкий спогад дитинства, очікування дива, віри в краще майбутнє і просто хороший новорічний настрій.

                     

                    

                    

                    

                    

           Окремо хочеться подякувати директору Моринського НВК Коліснику В.Г. за  наданий транспорт та професійному водію автобуса Копійці А.І.

       Завершився рік Новорічним вечором , який відбувся 31 грудня. Жителі та гості села мали можливість приймати участь у конкурсно-розважальній програмі, придбати святкову лотерею, яка обов’язково була виграшною. Вечір був організований працівниками Будинку культури та з участю активної учасниці різноманітних сільських заходів Аміною Мамай. Всі призи та матеріальні витрати для проведення заходу були надані за сприянням голови Штанька Є.В. та підприємцями нашого села Олійник В.С. та Прийми С.Ю.

    То ж щиро вітаємо всіх З Новим роком!

    Хай цей Новий  рік буде схожий на диво,

    Щоб кожен день жилося радісно й щасливо!

    Щоб здійснилися задуми і мрії

    І щастям повнилися мрії,

    Бо Новий рік – казковий час

    Добром і миром він здивує нас,

    А Собака хай дарує вірність і кохання,

    Стабільність, мир , країні процвітання,

    Світла, радощів багато, щоб життя було, як святом!

З Новим 2018 роком !

 Автор статті                             А.В.Кулик

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *